What is your legacy?

Velkommen til LEGACYCoLab


I LEGACYCoLab skaber vi sammen konceptet, strategien og implementeringen af din "legacy", dvs. dit vigtigste bidrag - din arv - til verden.


Du er her for at give verden de gaver, du har med dig.


Jeg er her for at støtte, guide og vejlede dig på rejsen hen til et dybt og inderligt meningsfuldt arbejdsliv i frihed og glæde, hvor du kan levere dit vigtigste bidrag til verden.


Når du skal identificere dit vigtigste bidrag til verden, er indblik i din sjælsmission en vigtig forudsætning. Derfor har jeg skrevet en guide, der handler om, hvordan du kan;


/ få indblik i din sjælsmission,
/ skabe et koncept omkring den
/ følge en bestemt strategi og
/ implementere missionens formål i dit daglige virke.


Modtag "Guide til din sjælsmission. Koncept. Strategi. Implementering" ganske gratis i din mailboks ved at klikke ja tak.


LEGACYCoLab er grundlagt for at hjælpe mennesker med bevidst at skabe og udleve deres vigtigste bidrag til verden.


LEGACYCoLab tilbyder ydelser på grundlag af et system og værktøjer til konceptudvikling, strategi og implementering baseret på


  • sjælsnumerologi,
  • akademiske metoder, 
  • hjerneforskning,
  • talentanalyse,
  • teknikker til personlig udvikling og gennemslagskraft samt
  • spirituelle indsigter og metoder til transformation af energi som en genvej til ønskede resultater.


LEGACYCoLab samarbejder med mennesker, der er ambitiøse med deres liv og ønsker at bidrage til en positiv udvikling og forandring af livet på jorden.


OVERBLIK - KLARHED
BEVIDSTHED - MOD
LEG - KÆRLIGHED

Hvad er dit vigtigste

bidrag til verden?

Mit navn er Sophie Carolina. Jeg arbejder med konceptudvikling, strategi og implementering med udgangspunkt i dit vigtigste bidrag til verden. 


Derfor kalder jeg mig Legacy Creator & Facilitator og har grundlagt LEGACYCoLab.


"Legacy" betyder arv, dvs. det, du er og gør for andre mennesker og verden hver eneste dag og dit mindesmærke, dvs. den betydning, dit bidrag har, også når du ikke er her længere.  Jeg rådgiver dig, der er ambitiøs med dit liv, til at udleve din sjælsmission i dit daglige virke.


Er hverdagen blevet en sur pligt?


Hvis du ikke er klar over, at du har en sjælsmission og har mod og kærlighed nok til at gøre det, du drømmer om, kommer hverdagens gøremål hurtigt til at føles som en sur pligt.


Men livet er en gave! Det er meningen, at det skal være sjovt og meningsfuldt at være dig og gøre det, du gør. Du skal føle dig fri til at kunne gøre den forskel, du længes efter. Hvis det ikke er sådan for dig, er der noget, du skal ændre. Men hvad? 


Du har en sjælsmission


Du oplever frihed, glæde og mening, når du udlever din sjælsmission i dit daglige virke og bevidst skaber din legacy = dit vigtigste bidrag til verden! Du kan udleve din sjælsmission med nogle justeringer i dit eksisterende arbejdsliv eller du kan skabe en helt ny livsvej omkring din mission.


Det kræver klarhed, mod og kærlighed at skabe koncept og strategi omkring din sjælsmission og implementere den i dit daglige virke med succes.


Vælger du kærlighed eller frygt?


Mange mennesker forstår ikke, at kærlighed - som modsætningen til frygt - er den afgørende forudsætning for den nødvendige udvikling og transformation af menneskeheden på jordkloden.


Frygt holder mange fastlåst i hæmmende strukturer og styrer mennesker til tvangsmæssig adfærd, der er i modstrid med det, der er den kærlige mening og mulighed med livet. Hvis du kan se og forstå dette, er det vigtigt, at du kommer i gang med at udleve din sjælsmission i dit daglige virke nu. Ikke kun for din egen skyld. Verden venter på dit bidrag! 


Skal jeg hjælpe dig?GUIDE TIL DIN SJÆLSMISSION - koncept, strategi, implementeringDu modtager guiden gratis i din indbakke ved at klikke på linket.


Udtalelser fra kunder

"ABOVE & BEYOND EXPERIENCE"


“Gennem min mere end 15-årige erhvervskarriere og som ejer af min egen virksomhed har jeg haft en masse forskellige rådgivere, coaches og mentorer.


Sophie Carolina er klart en af de allerbedste mentorer, jeg har oplevet. Hun var bevidst om, hvornår hun skulle udvide min horisont med nye indsigter, hvornår hun skulle skubbe på for resultater, og hvornår hun skulle være nænsom og give mig tid og ro til refleksion.


Det har været ekstremt værdifuldt for mig at få Sophie Carolinas hjælp til at bevæge mig fra uklarhed om min retning hen til klarhed om mine værdier, prioriteter og strategi både personligt og for min forretning.


Det var en "above & beyond experience”.Elizabeth Manou Andersen

Direktør, Growth Strategy Institute

GLØD


“Jeg har sjældent mødt et så dedikeret og engageret menneske som Sophie Carolina. Hun har hjulpet mig med at genskabe min virksomhed - og skabe glød - efter den ødelæggende corona-nedlukning.


Jeg ser klart nu. Både min mission, vision og bevidstheden om mit fundament af behov og værdier, som jeg har genbygget min virksomhed på, gør mig i stand til at bidrage, blomstre og gøre en forskel for andre.


Jeg er dybt rørt over den oprigtige hjælp og det store løft, jeg har modtaget, og jeg elsker, at Sophie Carolina både lytter, udfordrer og kærligt skubber mig fremad.


Sikke et hjerte, mod, drivkraft og klarhed! Tak". Anja Westy Larsen

Direktør, KAiBA

NYT FUNDAMENT


"Jeg er super glad for mit navn - Chalotte Charnell - som har dannet et nyt fundament for mit liv og min forretning, hvor jeg bringer alle mine talenter i spil for at hjælpe mennesker med at leve og arbejde med purpose, passion, power & profit i min "Chalotte's Circle".


Jeg oplevede, at min session med Sophie Carolina var med til at give mig et energetisk løft og klarhed, mod og kærlighed til at skabe de forandringer, der skulle til.


Forandringen blev, at jeg solgte min tidligere virksomhed - "Life Academy" - og skabte "Chalotte's Circle", som er mit vigtigste bidrag til verden baseret på min sjælsmission.


Chalotte Charnell

Direktør, Chalotte's Circle

Skal jeg også hjælpe dig med at skabe mere klarhed, mod og kærlighed omkring dit vigtigste bidrag til verden?