Min ekspertise er at


  • se det store billede, spotte potentialer, talenter og muligheder, 
  • facilitere mere klarhed, mod og kærlighed og 
  • hjælpe med at slippe uhensigtsmæssige overbevisninger og træde ud af hæmmende strukturer.


Sådan skaber vi sammen dit koncept, udvikler og implementerer strategien og gør dit vigtigste bidrag til verden en realitet, så du får gjort en forskel med mere frihed, mening og glæde.


Udtalelser fra kunder

TAK FOR DIN HJÆLP


"Tak for indsigterne fra talent test session, input til nyt virksomheds-fundament og nogle inspirerende strategidage sammen med dig.


Indgangen til Imerco har medført en yderligere professionalisering af Happy Hearts setup og åbnet for muligheder på en større markedsplatform.


Tak for udkast til mission statement. Det er blevet virkelig godt. Du har fået konkretiseret det, som var svært for os selv at sætte ord på. Det er en virkelig stor hjælp og gør det muligt for os at komme videre ift. storytellingen.


Tak for din evne til at se muligheder, tænke stort og ikke lade begrænsninger skygge for visionen. Så dejligt. Tak."


Anja Westy Larsen &

Anette Fruergaard

Direktører, Happy Heart, happyheartthecompany.com

EN SJÆLELIG RØNTGEN-MASKINE


"Jeg skylder dig stor tak for mit nye navn. Du er knivskarp, og jeg er dybt taknemmelig for dit store arbejde med det og den efterfølgende personlige proces. Din guidance har gjort hele forskellen. Især er jeg vild med din insisteren på at vælge et klassisk navn, som jeg virkelig kan forbinde mig med helt inde i inderste hjertekammer. Tak!


Da jeg mødte dig havde jeg absolut ingen intentioner om at ændre navn. Tværtimod. Jeg var faktisk glad for mit navn og havde i øvrigt alle fordommene over for numerologi intakte. Mest fordi jeg ikke vidste noget om det. Men fordommene blev gjort til skamme på 10 minutter, da du analyserede tallene knyttet til mit navn.


Det var som at træde ind i en sjælelig røntgen-maskine. Du fortalte mig alt om mit liv, og de udfordringer jeg havde helt ind i de mest private detaljer. Alt blev blotlagt. Jeg var chokeret over skarpheden og præcisionen. Har kun oplevet den én gang tidligere, og det var i mødet med min mentor Calle Montsegur. 


Jeg genkendte med det samme følelsen af sandhed i det, der udfoldede sig i situationen. Så resten af processen var i virkeligheden en no-brainer. Selvfølgelig skulle jeg skifte navn. Det måske klogeste valg, jeg nogensinde har foretaget. Det ændrede mit liv til det bedre fra den ene dag til den anden. Alting åbnede sig. Alting blomstrede. Er der noget mere sandt end det?"


Michell Léon Stjernberg 

Forfatter & Iværksætter


NYT FUNDAMENT


"Jeg er super glad for mit navn Chalotte Charnell, som har dannet et nyt fundament for mit liv og min forretning, hvor jeg bringer alle mine talenter i spil for at hjælpe mennesker med at leve og arbejde med purpose, passion, power & profit i min "Chalotte's Circle".


Jeg oplevede, at min session med Sophie Carolina var med til at give mig et energetisk løft og klarhed, mod og kærlighed til at skabe de forandringer, der skulle til.


Forandringen blev, at jeg solgte min tidligere virksomhed - "Life Academy" - og skabte "Chalotte's Circle", som er mit vigtigste bidrag til verden baseret på min sjælsmission.


Chalotte Charnell

Direktør, Chalotte's Circle


DYBE INDSIGTER


"Sophie Carolina fra LegacyCoLab guidede mig fint igennem min personlige Talent Indikator rapport. Som erfaren HR profil med certificering i bl.a. MBTI og MPA forventede jeg ikke de store indsigter.


Alligevel overraskede testresultatet mig med dets grundighed, dybere og finere nuancer, end jeg har set på andre tests før. På baggrund af testresultatet coachede og rådgav Sophie Carolina mig nøje i, hvordan jeg skal tilrettelægge mit arbejdsliv for bedst mulig succes, flow og glæde.


Tak for en indsigtsfuld session!"


Signe Orlandi Langgaard

Direktør & Konsulent

house2succeed.dk


GLØD


“Jeg har sjældent mødt et så dedikeret og engageret menneske som Sophie Carolina. Hun har hjulpet mig med at genskabe min virksomhed - og skabe glød - efter den ødelæggende corona-nedlukning.


Jeg ser klart nu.Både min mission, vision og bevidstheden om mit fundament af behov og værdier, som jeg har genbygget min virksomhed på, gør mig i stand til at bidrage, blomstre og gøre en forskel for andre.


Jeg er dybt rørt over den oprigtige hjælp og det store løft, jeg har modtaget, og jeg elsker, at Sophie Carolina både lytter, udfordrer og kærligt skubber mig fremad.


Sikke et hjerte, mod, drivkraft og klarhed! Tak".Anja Westy Larsen

Direktør, KAiBA

INDRE MÆRKBARE & YDRE MÅLBARE RESULTATER


“Efter den første session, som handlede om mit kærlighedsliv, følte jeg en samling omkring mig selv, der var virkelig fantastisk! Jeg blev samlet! Og knap 4 måneder efter mødte jeg min nuværende kæreste.


2. session handlede om mit karriereliv og min virksomhed. Her på 2. dagen efter føler jeg en stor ro i mit bryst og ro hos mig. Der er en masse ting, jeg har været igennem på min rejse med det, jeg laver, som ikke har været det rigtige for mig, og som har været smertefuldt til tider. Det letter allerede nu, selvom jeg har båret på megen vrede og frustration i den forbindelse.


Sessionen har lettet en masse ting og hjulpet mig til at se det på en ny måde - og komme hjem til mig selv - fordi det er lige meget med de andre - det handler om at være sand overfor mig selv og få det rum og den proces hvor det kan ske - det giver du mig.”

 

Hvorfor valgte du at booke mig som mentor?


“Jeg havde en følelse af ikke at kunne nå næste niveau i min virksomhed, min karriere og det jeg elsker at lave. Jeg havde en følelse af, at der var det her næste niveau, jeg skulle hen til, som jeg havde svært ved at få rigtigt fat om og blive klar omkring. Jeg oplevede, at jeg udsatte arbejdet med det til 3. række.”

 

Hvad er den største AHA-oplevelse, du har fået omkring dig selv ifm. vores samarbejde?


“Get clear!!! Det handler om at blive klar omkring, hvad det er jeg inderst inde, i mit hjerte, længes efter og vil. Det der dybe ønske inden i og følelsen af, at det er det, jeg skal - min vej. Det kræver for mig et særligt rum at nå derind - det skaber du for mig - hvor jeg ikke kan løbe den anden vej - jeg bliver støttet i det her.”

 

Hvad er dit bedste råd til andre?


“At tage sig selv, sine længsler og drømme alvorligt og få rykket på det - og få hjælp til at få det gjort klart for en selv, hvad det inderst inde er man ønsker at rykke på. Hold fast i det!!! Netop med det personlige Happy Map. Det er så vigtigt at vende tilbage til det og se på det hver dag - igen og igen --> dedikere sig til sin drøm og det, man rigtig gerne vil --> vælge det!!!!”

 

Hvordan oplevede du samarbejdet med mig?


“Støttende, varmt og meget meget kærligt. Og udfordrende! At svare på spørgsmålene er en virkelig god proces i sig selv! Det har hver gang rykket mig helt vildt og fået mine øjnene op for en masse frygt og gamle ting, som jeg slet ikke anede lå der, og som jeg ikke ønskede at slæbe rundt på længere - og måder jeg inderst inde så ting på - hold nu op, jeg anede slet ikke, at jeg ubevidst gik rundt med de måder at se forskellige ting på. Det kommer op i lyset og bliver bevidst. Processen med forberedende spørgsmål og sessionen giver mig en meget solid og dyb måde at møde ting på, som jeg har brug for at arbejde med, se i øjnene, tage ansvar for og rykke på. Det er meget intenst i den periode, og det rykker virkelig!”


Annette Bjerre Ryhede 

Foredragsholder, Speaker

Coach & Ekstern Lektor i Kommunikation, artikulation.dk

ANSVAR FOR MIN LIVSOPGAVE


"Da jeg for alvor tog ansvaret på mig, stødte jeg på kærligheds-gudinden Sophie Carolina Simonsen, som var numerolog. Indtil da havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle skifte mit navn. For jeg havde altid været glad for det, jeg havde. Selvom jeg var et dybt spirituelt menneske, så troede jeg heller ikke rigtigt på numerologiens visdom dengang.

Mødet med Sophie ændrede imidlertid alting. Det hun så, sagde og fornemmede fik på guddommelig vis min historie og mission i livet til at give mening på et helt nyt plan. Uden helt at kunne forklare hvorfor, så vidste jeg bare, at det var tid til at gå ned ad denne vej. For kun sådan kunne jeg komme til at stå endnu stærkere i mig selv. Så stærkt, at jeg kunne løfte den livsopgave, som jeg var kommet for at løse på denne jord.

Valget om at skifte mit navn forstærkede den kompromisløshed og viljekraft, som jeg altid havde haft dybt i hjertet. Det fik mig til at trodse al frygt og angst for omgivelsernes reaktioner. Det fik mig til at træde dybere ind i mit lys. Det fik mig til stå ved min sande natur og indre stemme. Det fik mig til at vælge min egen vej i livet."


GODT IVARETATT


"Sophie Carolina er en helt spesiell nummerolog, som tar sin rolle meget seriøst. Jeg har hatt en virksomhet nummeroskop session med henne, og kan med hånden på hjertet si, at jeg følte meg meget godt i varetatt! Jeg opplevde hun hadde tenkt og tatt alle forhåndsregler og beregninger før vi møttes, og dette opp til flere ganger. Dette var for meg veldig betryggende og jeg er helt sikker på, at jeg har fått det beste nye nummeroskop til mitt firma.


Hun var også med i hele prosessen, også det å finne det nye navn pluss at hun støttet meg til å tilspisse firmaets visjon. Jeg var i allefall hoppende glad både under og etter vårt skype møte. Sophie kan jeg varmt anbefale til andre!


Jeg har også hatt gleden av å ha mottatt Sophies kompetanse og guidens til My Happy Map, dette er ved å være ett år siden nå. Men det kan jeg også varmt anbefale. Ja det var et godt stykke arbeid for meg selv å reflektere og skrive ned svar til de spørsmål hun sendte meg i forkant av sessionen på skype, og helt klart også en god porsjon med jobb for Sophie i forkant. Men resultatet kan jeg ennå smile av.


Jeg opplever, at jeg har fått hjelp til å holde en mer støt kurs for, hva jeg vil putte energi i, i mitt liv, sånn at jeg kan skape det livet jeg vil - som er til det beste for meg og mine. Dette har klart hatt en effekt på familie livet også, egentlig alle mine relasjoner også relasjonen med meg selv. Og bare det er god nok grunn til at du booker deg en tid, Sophie Carolina har en sterk tilstedeværelse og en stor viten som du garantert vil nyte godt av."


Lotuz Nordhaug

Heart Growing Home


DET HELT RIGTIGE FUNDAMENT


"Sophie Carolina har med stort engagement, grundighed og empati beregnet mit numeroskop. En opgave, der virkelig var svær, da jeg er fundet ved en skraldespand i Seoul i Korea og derfor ikke kender min fødselsdato.


Gennem hendes skarpe intuitive og numerologiske kompetencer, har hun på fineste vis fået beregnet det navn, som kan styrke mig og min livsvision. Processen har givet mig tid til at reflektere, mærke og vigtigst af alt konstatere, hvordan vores navn også er en kraftfuld energipåvirkning i vores liv.


Jeg har følt mig set, forstået og min skepsis har jeg overvundet og fuld- stændig overgivet mig i tillid til, at alt er energi ... også vores navn, og at det påvirker vores identitet og selvopfattelse. Både på det bevidste og det underbevidste plan.


Gennem min navneændringsproces har jeg fået indsigter, fået ryddet gevaldigt op og ud og står nu tryg, samlet og klar til at udleve min vision i fuld balance. Jeg har fået integreret mit koreanske navn og mit danske på en sådan måde, at mit danske navn omfavner mit koreanske navn: Ina Hong. Den lille Rikke, der var efterladt, er nu omfanget af spirituelle og stærke Rikkeina.


Jeg føler, at vores samarbejde har været som et arkitektprojekt, der har skabt det helt rigtige fundament og rummer både æstetik, harmoni og funktionalitet. I taknemmelighed & kærlighed Rikkeina Hong Den Hertz -Mit kaldenavn er fortsat Rikke Hertz."


Rikke Hertz

Direktør, Rikke Hertz Counseling

 JEG KOM RET HURTIGT "HJEM"


“Min session hos Sophie Carolina var skøn. Jeg havde 6 måneder forinden skiftet navn hos en anden numerolog, hvilket gav mig et gedigent opløft fra mit oprindelige navn, men der var stadig noget der var "off" i det nye setup. I mit møde med AnneSophie var det vigtigt for mig, at min session hos hende skulle være den sidste - det er ikke let at skulle hele møllen igennem flere gange. Der findes selvfølgelig ingen garantier i livet, men jeg følte mig tryg, velvidende om, at hun virkelig havde gennemarbejdet mit setup og personligt kunne stå inde for det. Hvilket var vigtigt for mig.Og ganske rigtigt - dette numeroskop talte til mig på en helt anden måde denne gang, end sidste. Sophie Carolina tog sig desuden god tid til at forklare setup'et og besvare mine spørgsmål, så jeg havde hendes fulde nærvær, hvilket var trygt og professionelt. 


Ret hurtigt efter skiftet gik igennem, følte jeg, at jeg kom hjem. En uforklarlig følelse, men kort opsummeret som: Rigtig!


Jeg fik en større følelse af power, noget som jeg havde undervurderet i min essens og skal lære at eje fuldt ud. Det var skønt. Med poweren kom også et større mod til at tage ansvar for de områder i mit liv, som jeg tidligere har haft svært ved at tage ansvar for. Det føles mere naturligt. Ligeledes mærker jeg større kreativitet samt mere autencitet. Jeg er desuden i fuld gang med at udvikle mine intuitive talenter, hvilket gør, at jeg lettere handler på de signaler, jeg modtager. Jeg føler mig mere i flow, hvor jeg før hang meget ud i modstand. Alt dette på blot 4 måneder, og jeg er evigt taknemmelig!


IKKE MERE DRAMA OG KONFLIKT


"Min følelse med mit dejlige nye navn er, at alting lykkes, og at drama og konflikter er helt ude af mit liv. 


Jeg kan stadig mærke tilbagevendende mønstre i f.eks. parforhold og økonomi, men jeg føler, at jeg har ressourcerne til at lære noget af det, finde løsninger og komme videre på en udramatisk måde. I forhold til hvor kaotisk det var at bo i min krop de første 40 år af mit liv, skal jeg stadig vænne mig til, at der er ro og ingen drama.


Mit navneskift for 2,5 år siden gav mig en skilsmisse fra et usundt forhold, som jeg havde forsøgt at forlade i 5 år. Jeg manifesterede beslutningen, et hus og en flytning, altsammen overstået på en uge! Ni måneder efter fandt jeg den dejligste mand, som jeg stadig er sammen med. Min krop virker, jeg er smertefri, og jeg har et job, som jeg er meget glad for.


Samtidig udvikler jeg til stadighed mine healerevner, nu med heste! Og jeg har en formidabel intuition og bevidsthed, som jeg stoler 100% på og bruger dagligt. Mine seks børn er alle godt i vej, og vi har gode relationer. Min yngste søn på 8 fik også det numerologisk rigtige og harmoniske navn, lavet af Sophie Carolina. Han er i sandhed en super harmonisk og vellidt dreng på alle områder af sit liv.


Sophie Carolina er det intuitivt skarpeste menneske, jeg kender. Hun finder roden til ubalancen med det samme, og så har hun ordet i sin magt og er lynende intelligent."


Claudia Lenora Stens Christensen

Healer & yogainstruktør


SUPER TJEKKET OG PROFESSIONEL


"Jeg er glad for, at jeg fik en session med dig Sophie. Det går godt. Mit Happy Map hænger på opslagstavlen lige ude ved døren, så jeg ser det mange gange dagligt.

 

Det har føltes vigtigst for mig at tage fat i at unde mig selv det bedste. Jeg tænker, det automatisk vil sprede sig til områderne omkring grænse-sætning og at sprede god energi. Jeg har bemærket, hvor ofte jeg faktisk helt uden grund begrænser mig selv ved ikke at unde mig selv det bedste. Så det er dagligt, jeg må påminde mig selv om, at jeg virkelig er det værd. Og det føles selvfølgelig skønt hver gang, jeg skejer lidt ud.

 

Jeg har været rigtig glad for vores session, og jeg synes, du har været supertjekket og professionel fra start til slut. Det har været rigtig skønt med opfølgningerne, så man føler sig “holdt lidt i hånden” og har fået ekstra input efter sessionen. Især var det i denne omgang skønt at blive husket på, at jeg skal give slip på, hvordan mine ønsker skal gå i opfyldelse og lade være med at prøve at “regne den ud”.


Sofia Sommer

Coach, Mentor, Forfatter & Foredragsholder, sofiasommer.dk

VÆRDIFULDT


“Lever du i overensstemmelse med dine prioriteter i livet? Kender du på detailniveau dine prioriteter i livet?

 

Det fylder mig med lykke og taknemmelighed at have et overblik over hvad der giver mig værdi - både i mit arbejdsliv og i mit privatliv.

 

Sophie Carolina er et af de mennesker, der med sin dybt professionelle og intuitive værktøjskasse har været medvirkende til at jeg har fået skærpet mit fokus på, hvad det PRÆCIST er, der giver mig værdi. Når jeg VED, hvad der er værdifuldt og vigtigt for mig, er det markant nemmere at træffe beslutninger i mit liv der støtter mig i at leve mine prioriteter. Det giver balance, ro, overblik, tid, energi og frihed.

           

Mine varmeste anbefalinger til Sophie, der er en uudtømmelig kilde af inspiration, viden, støtte, power og passion til at hjælpe dig med at leve ud fra det, der gør dig lykkelig - hvis du tør!”


Nete Malou

Chefkonsulent &

Time Flow Manager

AFKLARING


"Jeg havde længe gået som katten om den varme grød og havde brug for en afklaring af, hvad jeg skulle prioritere. Jeg står midt i livet og stillede mig selv en masse spørgsmål. Jeg havde ikke lyst til en meget langvarig proces hos en coach, men jeg havde brug for noget, der kunne hjælpe mig til en afklaring. 

 

Den forberedende proces gav mig virkelig meget. Det var nogle gennemtænkte spørgsmål, der går direkte ind til benet og essensen af, hvad det handlede om for mig. Det var også nogle svære spørgsmål, og det tog tid at svare på dem. Men de tvang mig til at nå ind til min kerne.


Til sessionen fik jeg bundet en sløjfe om det hele. Alle enderne blev bundet sammen, det hele blev prioriteret og gjort konkret og håndtérbart, og jeg stod tilbage med en plan, der rent faktisk var mulig at handle på. Jeg oplevede at gå igennem en proces, hvor der først var blevet åbnet helt op og ind, herefter blev jeg "samlet" igen og klar til at handle på min afklaring."

 


Mette Fjording

Sekretariatschef


JEG FØLTE MIG TRYG HELE VEJEN


"Sophie Carolina er en sand gudinde af en numerolog. Hun har formået via en skarp kombination af indsigt i numerologiens visdom, hendes egen veludviklede intuition og store respekt for mig som klient at lande et nyt navn til mig, jeg føler passer mig endnu bedre end det, jeg havde.


Sophie Carolina vejleder også med stor integritet og ekspertise i de mekanismer, der ligger bag numerologien. Hendes evne til at formidle de komplekse ting, der sker når man skifter navn, har gjort, at jeg føler mig tryg i den efterfølgende transformations-proces. Men det vigtigste og bedste er nok Sophie Carolinas boblende, varme og omsorgsfulde personlighed. Hun er indbegrebet af feminin visdom."


ENERGIEN SKABER FORANDRING


"Det har været så stærkt at arbejde med Sophie Carolina i processen med at finde det mest nærende og opløftende navn for  mig både personligt og i min virksomhed.


Fra første øjeblik vi snakkede om det, føltes det bare rigtigt i alle mine celler. Sophie Carolina arbejder med så ren en integritet, dyb indsigt og så meget kærlighed, at man føler sig holdt og tryg hele vejen igennem.


Og det er vildt at observere de forandringer, det energiskifte har sat i gang."


Sudha

Professionel sanger

www.sudhasong.com


FYLDT MED FORNYET GEJST TIL AT TAGE MIG SELV OG MIN FORRETNING TIL NÆSTE NIVEAU


“Tusind tak. Det var så berigende og lærerigt på alle plan. Det var energifyldt og styrkende. Din indsigt og klarsyn er fantastisk, spot on og kærlig, det vælter bare ud af dig, og det giver så meget mening og fornyet indsigt. Jeg er så glad og taknemmelig for, at du ser mig, mine udfordringer og sætter ord på, hvor jeg skal sætte ind for at opnå det, jeg drømmer om, og som jeg er skabt til at formidle videre. Jeg er fyldt med fornyet gejst til at tage mig selv og min forretning til næste niveau. Tak tak tak.”Annabelle Solange

Power Performance

UD AF FUGLEBURET


"En helt utrolig hjertevarme og en stor spirituel og numerologisk begavelse! Hvor andre kun er kommet halvvejs med mig, har Sophie Carolina formået at rumme det hele!


Jeg er kommet ud af mit eget fuglebur; jeg har endda set hvad det var skabt af! Jeg har slået mine vinger ud og mærket de første blide frie luftstrømme under min sjæls vinger. Og hun favner mig stadig blidt og moderligt fra reden! Trygt, begavet og kærligt! Tak"


DET, DU HAR BRUG FOR


"Jeg kan varmt anbefale en session med Sophie Carolina. Hun ikke bare ved, hvad hun gør, hun er også top professionel, varm, omsorgsfuld og har en vidunderlig energi.


Sophie har evnen til at se lige igennem dig og give dig den støtte, du har brug for. Ikke den støtte du troede, du manglede, men det, du har brug for, uden at du ved det. Jeg elskede min session. Tak.”


MIN SJÆL LEDER REJSEN


"Siden mit navneskifte har jeg generelt mærket et meget stort energetisk skifte indeni, når det kommer til det at tage ansvar. Hvor jeg tidligere har kæmpet med en lind strøm af begrænsende tanker og en ubeskrivelig tung og drænende følelse indeni, mærker jeg nu lethed, når jeg tager ansvar for små som store ting.


Det er nyt for mig at opleve livet på denne måde, hvor det er naturligt at tage ansvar. Og jeg kan mærke, at jeg inderst inde er meget lettet og rørt over dette, fordi jeg har følelsen af, at jeg for første gang i mit liv har åbnet for mit hjerte og fysisk kan mærke kærligheden til mig selv.


Jeg skal af og til lige knibe mig selv i armen, for det er svært at forstå, at den hårde kamp indeni, håbløsheden, afmagten, selvhadet, mistilliden til mig selv og livet er afløst af kærlighed. Nysgerrigheden har jeg altid haft med mig, så lige for tiden er jeg som et lille barn nysgerrig på, hvordan det føles at mærke kærligheden til mig selv, andre og livet. Dag for dag føler jeg, at jeg kommer mere og mere hjem til mig selv, primært fordi jeg ikke mærker samme behov for hele tiden at tænke på, hvad andre tænker, hvordan jeg kan please, og hvordan jeg generelt skal være.


Jeg har samtidig fået en ubeskrivelig stor ro i at være mig, og jeg hviler mere i, at jeg går nogle andre veje end så mange andre. Som om navneskiftet har støttet mig i at kunne acceptere mig selv og stå stærkt i mig. Generelt oplever jeg også, at der er kommet mere ro på mine følelser. Jeg har ikke de store følelsesmæssige udsving på samme måde som tidligere. Jeg går ikke ind i, hvordan andre føler og tænker på samme måde. Jeg registrerer mere.


Igen handler det om at slippe det overansvar, jeg har taget for andre menneskers følelser og tanker. Og herigennem er rejsen hjem til mig selv for alvor startet. Det er stort. I dag kan jeg mærke, at min sjæl leder min rejse i livet. Den tager alle mine mønstre i hånden og healer det, der er. Samtidig tillader jeg mig selv at være meget træt for tiden. Jeg tillader at mærke, hvor trættende det har været at tage så meget overansvar for andres liv, således at jeg ikke har kunnet tage ansvar for at skabe et kærligt liv for mig selv. Trætheden er vejen ind til mit hjerte kan jeg mærke. Trætheden husker mig på, at der ikke er noget, jeg skal længere. Det er nok at være og agere her fra.


Generelt oplever jeg, at der nu er overensstemmelse med, hvem jeg føler jeg er indeni, og hvem jeg agerer udadtil. Jeg har derfor en stærk følelse af at stå ved mig selv og det jeg tror på uanset hvad. Jeg tør altså vise, hvem jeg er.


Frygten afløses stille og roligt af kærligheden. Og i takt med at det sker, mærker jeg mere og mere glæde helt indefra hjertet. Glæde og kæmpe taknemmelighed for at være, hvor jeg er den dag i dag. Det føles trygt at være her. Det føles som det største skifte i mit liv. Det føles som en ny start på livet. Jeg forsøger ikke at forstå det, jeg forsøger at glide med processen.


For mig er det ikke vigtigt at kunne forklare processen for andre. Indeni er der ingen tvivl. Det er mere end nok i sig selv, at jeg kan mærke så kæmpemæssig en forandring i mig selv og det at leve livet med de nye vibrationer.


Sophie Carolina får mine allervarmeste anbefalinger. Det, hun er og gør som numerologisk vejleder for verden, er så unikt og må bare opleves. Under sessionerne var jeg dybt rørt over at mærke hvor meget kærlighed, intuitiv kraft og spirituel visdom, der lå bag hendes vejledning. Det, at hun har bidraget til at løfte både min mand, mine to børn og mig på plads i et helt nyt fundament, er den største gave, jeg kunne forestille mig."


Elizabeth Sofia Viktoria Christensen

Konsulent, sofiaviktoria.dk