MANIFESTATION
Forløbet "Manifestation" er en 6-ugers intensiv proces med fokus på dit vigtigste bidrag til verden, dine nuværende prioriteringer samt dine begrænsende overbevisninger og uhensigtsmæssige vaner, som resulterer i det modsatte af det, du rent faktisk ønsker. Forløbet handler om, hvordan du tager 100% ansvar for dine ressourcer og skaber mere klarhed, mod og kærlighed til at gøre din unikke forskel i verden, så du kan leve i frihed, glæde og mening.

 

”Manifestation” er til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende - eller ønsker at blive det - og har brug for inspiration og støtte til at identificere dit vigtigste bidrag til verden, skabe et koncept omkring det med kæmpestor værdi for andre og manifestere drømme, visioner og mål med nydelse, så du kan få gjort det, du kom for i en hverdag fyldt med mening, glæde og frihed. De essentielle spørgsmål er: Hvad er frihed for dig? Hvad giver mening for dig? Hvad gør dig glad? 


"Manifestation" er et intenst og dybdegående forløb, der kræver dedikation til processen hver eneste dag i de 6 uger, forløbet varer. Det er en indvielse i spirituelle principper bag succes på både et meget højt abstraktionsniveau og et meget jordnært praktisk niveau. Deltagere med 20-30 års erfaring med personlig og spirituel udvikling bag sig, kalder det "universitetsniveau". Min vurdering er, at det er muligt for alle - uanset baggrund og erfaringsniveau - at deltage og få udbyttet af forløbet, så længe der er en villighed til at lave opgaverne. Hvis du ikke har kendskab til spiritualitet og personlig udvikling, er det et "crash course", der kan åbne for helt nye dimensioner i dit liv og i din forretning. Dine resultater i din forretning er en afspejling af, hvad der foregår indeni dig - bevidst og ubevidst. På forløbet får du indsigter og værktøjer til at ændre det, der skal til for at få nye resultater. Forløbet er kun for dig, der er - eller er klar til at blive - leder i dit eget liv og i din egen forretning. 
Konceptudvikling + Personlig udvikling + Spiritualitet + Strategi + Sjælsnumerologi + Coaching + Implementering


INSPIRATION, STØTTE & TRANSFORMATION


til og af dig, der er

VIRKSOMHEDSEJER


Selvom du er en succesfuld forretningsdrivende, kan du sagtens have udfordringer og blindspots ift. dit vigtigste bidrag til verden. Måske har du mistet passionen? Måske er der så mange opgaver og så mange andres behov, der skal dækkes for at hjulene kan køre den rigtige vej rundt, at du har alt for travlt med "alt det forkerte"? Måske kan du mærke, at der skal en forandring til? Måske er der ikke nok kunder i biksen længere, eller det er ikke dem, du drømmer om?


Hvis du ønsker mere indre og ydre succes i dit daglige virke ved at gøre en positiv forskel for verden fra dit hjerte, er forløbet for dig. 

NYSTARTET IVÆRKSÆTTER


Er du nystartet iværksætter og endnu ikke 100% skarp på dit koncept, strategi og implementering, dvs. hvem du skal hjælpe med hvad, hvorfor og hvordan i din forretning, er forløbet for dig.


Forløbet er også for dig, hvis du har prøvet at få vind i sejlene i årevis uden gennembrud og succes. Alle dine overbevisninger - bevidste såvel som ubevidste - skaber din virkelighed. Tiden er inde til at blive ansvarsbevidst i forhold til, hvordan du bruger dit sind.


Hvis det er tid til at tage en 100% beslutning om at gøre dine drømme, visioner og mål til virkelighed, er forløbet for dig.


KLAR TIL AT GÅ EN NY VEJ


Sidder du fast i et job, der dræner dig, og drømmer du om at starte din egen forretning, er dette forløb et rigtig godt fundament. Din tid her på jorden er sparsom. Du må i gang med at gøre det, du kom for! Det er genialt at få tænkt dit vigtigste bidrag til verden ind i et forretningskoncept. før du siger op. 


Er du pt. uden job og i tvivl om dit næste skridt, er forløbet effektivt ift. at få skabt klarhed omkring, hvad du rent faktisk ønsker med dit arbejdsliv. Hvis du ønsker klarhed, mod og den succes, der altid følger handling fra din kærlighedsfrekvens, når du har fået styr på dit sind, er du også hjerteligt velkommen på forløbet


 

6 MODULER


Hver tirsdag i 6 uger modtager du et nyt modul til selvstudie og hver torsdag mødes vi til online Q&A session kl. 20. Den 7. uge er en bonus-uge: Materiale tirsdag og Q/A-session torsdag kl. 20.


Forløbet består af en blanding af videooptagelser, øvelser, meditationsteknikker og ugentlige online gruppemøder kombineret med en individuel 1:1 session og løbende 1:1 feed-back. Alle møder optages og sendes til dig efterfølgende, såfremt du skulle blive forhindret i at deltage eller ønsker at gense et møde.  

 
1. Hvad drømmer du om, og hvad står i vejen for at realisere din drøm?2. Hvad er din sjælsmission og dit vigtigste bidrag til verden?3. Hvad er din strategi og plan for implementering af dit vigtigste bidrag?4. Hvad er baggrunden for dine hidtidige manifestationer?5. Hvordan får du mod til at overkomme dine begrænsende overbevisninger og hæmmende strukturer?6. Hvordan tager du et kvantespring til kærlighedsfrekvensen, hvor drømme, visioner og mål manifesteres?Bonus i uge 7. Manifestations Manualen  DIT UDBYTTE AF FORLØBET1.Bevidsthed om din sjælsessens og sjælsmission ("hvem er jeg" og "hvorfor er jeg her"?) med sjælsnumerologien som analyseværktøj.


4.Din egen unikke beskrivelse af dit sjælsformål og definition af dit første modige mål i overensstemmelse hermed.


7.Erkendelse og accept af begrænsende overbevisninger og strukturer, du ikke var opmærksom på, samt viden om hvordan du tranformerer dem.

2.Identifikation af dit vigtigste bidrag til verden med 360 graders-modellen.

5.Mere klarhed, mod og kærlighed til at skabe de nødvendige forandringer i dit daglige virke.

8.Du lander et helt nyt sted i dine tanke-, følelses- og handlemønstre med en ny energi og en stærkere manifestationskraft.

3.


 

En alternativ strategi- og implementeringsplan med Happy Map-konceptet.


6.Forståelse for hvordan du bevidst manifesterer det, du ønsker i stedet for det modsatte.


9.Du bliver en del af et nyt sjælsfællesskab af visionære mennesker indenfor mange forskellige professioner og som alle har bidrag, der kommer til at ændre verden.


Forløbet "Manifestation" er udviklet med udgangspunkt i min e-bog "GUIDE TIL DIN SJÆLSMISSION. Koncept. Strategi. Implementering".

Du modtager e-bogen gratis ved tilmelding til LEGACYCoLab nyhedsbrev.

 

SOPHIE CAROLINA

LEGACYCoLab

Forløbet "Manifestation" er udviklet med udgangspunkt i min e-bog"GUIDE TIL DIN SJÆLSMISSION. Koncept. Strategi. Implementering".

Du modtager e-bogen gratis ved tilmelding til LEGACYCoLab nyhedsbrev.

SOPHIE CAROLINA

LEGACYCoLab

Claudias transformation


Lyt til Claudias oplevelser på "Manifestation"

UDTALELSER FRA DELTAGERE"Det her program er jo genialt."
"Jeg kan så meget anbefale dette forløb! Jeg har de sidste 6 uger deltaget i dette vilde forløb MANIFESTATION. Selv om jeg betragter mig selv som et bevidst menneske med rimelig stor indsigt i mig selv, har jeg fået helt nye vinkler på og indsigter i, hvorfor jeg er i livet og hvor jeg er på vej hen.

Jeg har på tydeligste vis fået øje på, hvordan jeg selv er min største forhindring i at nå derhen, hvor jeg gerne vil. Både personligt og i mit professionelle liv. Og det er SÅ fantastisk."

 "Jeg kan varmt anbefale det. Super underviser, skarp men kærlig. Ser og mærker en tydeligt, selvom det er online. Super undervisningsmateriale."
"Jeg er vild med, at du siger: "Når vi går efter vores modige mål, så dukker gamler traumer op, og vi skal ikke vente på, at vi har healet det hele. Men gøre det der bringer frygten frem, så healer vi." Tak for et fantastisk forløb i MANIFESTATION . Så proff. Min varmeste anbefaling." 

 

 "Du er fantastisk til at guide meditation og den bedste facilitator. Jeg er så tryg og glad i dit nærvær og glæder mig til næste modul."
"Der er sket en kæmpe transformation fra MODUL 1 til 6."
"Det har været et helt fantastisk forløb, hvor så mange indsigter er landet og overbevisninger er blevet brudt."


Alle faggrupper og specialer er velkomne. Der finder en optagelsessamtale sted forud for tilmelding.


Book din optagelsessamtale ved at skrive til mig her: KONTAKT