GLOW & FLOW
"GLOW & FLOW" er et 9 måneders forløb til dig, der ønsker at udfolde dig selv og implementere dit vigtigste bidrag til verden.


Vi starter med 1:1 session og definerer sammen dit mål for 2023, og så starter undervisning og løbende sparring i februar 2023 og kører i 5 måneder til og med juni, hvorefter der er integrationspause i juli og august, og så starter vi igen fra september til og med december. Vi kommer således til at tilbringe hele 2023 i hinandens selskab med lidt pause undervejs.


Forløbet er til dig, der ønsker at skabe nye resultater i dit liv og i dit arbejdsliv. Ved at investere tid, penge og energi i "GLOW & FLOW", melder du dig til en mulighed for den største opgradering og transformation til dato, hvis du vel at mærke også investerer dit engagement hver eneste dag i overensstemmelse med de opgaver, jeg giver dig. Hvis du går "all in", kan jeg hjælpe dig med at realisere dine mål og gøre dine drømme til virkelighed. Det er ikke småting, du kan nå at skabe på et helt år i mit selskab. Som opstart til forløbet hjælper jeg dig i en 1:1 session med at formulere et ambitiøst, modigt, specifikt, konkret og målbart mål for forløbet.


Dit udbytte af forløbet "GLOW & FLOW" er et højere bevidstheds- og vibrationsniveau, nye niveauer af frihed, glæde og mening og de konkrete ønskede resultater, som er aftalt individuelt. Jeg har høje ambitioner og sætter høje standarder, så du kan forvente at blive udfordret maksimalt på alle måder. Der bliver indgået en klar forventningsafstemning, der løbende konsulteres for at sikre den ønskede fremdrift, udvikling og transformation.


"Glow" handler om din værenstilstand og dermed din tiltrækningskraft; din evne til at modtage i lethed og glæde. "Flow" handler om måden, du handler på; din evne til at give i lethed og glæde. Succeskriteriet for forløbet er, at du lander et sted, hvor du generøst deler ud af dine gaver og talenter og beriger andre mennesker samtidig med, at du frit og taknemmeligt modtager alt det, du har brug for i generøse mængder. Sammen finder vi din unikke opskrift på succes. Kontakt mig for at modtage program for forløbet og booke tid til en optagelsessamtale.  

Min ekspertise er at


  • se det store billede, spotte potentialer, talenter og muligheder, 
  • facilitere mere klarhed, mod og kærlighed og 
  • hjælpe med at slippe uhensigtsmæssige overbevisninger og træde ud af hæmmende strukturer.


Sådan skaber vi sammen dit koncept, udvikler og implementerer strategien og gør dit vigtigste bidrag til verden en realitet, så du får gjort en forskel med mere frihed, mening og glæde.